top of page
iStock-1338920784.jpg

Invisalign® First

Η θεραπεία Invisalign® first είναι σχεδιασμένη ακόμα και για τους πολύ μικρούς ασθενείς, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μικρός ασθενής μεγαλώνει και έτσι διαμορφώνεται και εξελίσσεται και το χαμόγελό του.

 

Ακόμα και παιδιά των ηλικιών 6-10 ετών με νεογιλά ή και μόνιμα δόντια μπορεί να βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία

για να ξεκινήσουν ορθοδοντική θεραπεία.

17.png

Πλεονεκτήματα Invisalign® First

Το Invisalign® first έχει θεραπεύσει 3 εκατομμύρια παιδιά

σε όλο τον κόσμο.

Αόρατοι Ορθοδοντικοί Μηχανισμοί , κατασκευασμένοι από ένα πατενταρισμένο θερμοπλαστικό υλικό που ονομάζεται SmartTrack και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη θεραπεία Invisalign®.

Χωρίς Διατροφικούς περιορισμούς , οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign® μπορούν να απομακρυνθούν από τον ασθενή πολύ εύκολα κατά τη διάρκεια των γευμάτων, έτσι ώστε να μην υπάρχουν διατροφικοί περιορισμοί για τους μικρούς φίλους μας.

Ρουτίνα της Στοματικής Υγιεινής : Η στοματική υγιεινή πραγματοποιείται με τη συνηθισμένη οδοντόβουρτσα χωρίς προβλήματα, επιτρέποντας τη διάτρηση των συνηθειών της στοματικής υγείας και της υγείας των δοντιών π.χ. οδοντικό νήμα, στοματικό διάλυμα κ.ά.

Εμπνευσμένο για ένα δραστήριο τρόπο ζωής : Οι αόρατοι ορθοδοντικοί μηχανισμοί της Invisalign® είναι κατασκευασμένοι και τοποθετούνται με τρόπο που επιτρέπουν στους μικρούς μας φίλους να κάνουν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς.

100% ψηφιακή θεραπεία : Η προληπτική ορθοδοντική θεραπεία δεν είναι κάτι καινούργιο, για μια σειρά ορθοδοντικών προβλημάτων!

Εκμεταλλευόμενη την σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία της ορθοδοντικής επιστήμης, μπορείς με το Invisalign® first να χαρείς απλά, ανώδυνα και ευχάριστα όλα τα πλεονεκτήματα μιας έγκαιρης ορθοδοντικής

θεραπείας για το παιδί σου.

Γιατί το παιδί πρέπει να ξεκινήσει από νωρίς ορθοδοντική θεραπεία;

Με την πρόταση, Invisalign® first , μπορούμε να ενθαρρύνουμε την αρμονική

ανάπτυξη των γνάθων και της οδοντοφυΐας του παιδιού.

Η έγκαιρη ορθοδοντική θεραπεία προλαμβάνει προβλήματα που χωρίς έγκαιρη αντιμετώπιση μπορούν να εξελιχθούν σοβαρότερα στην πορεία.

Η θεραπεία Invisalign® first  μπορεί να εφαρμοστεί στην μεικτή οδοντοφυΐα αλλά και μετά την εμφάνιση των μόνιμων δοντιών σε κάθε σιαγόνα.

 

Η έγκαιρη θεραπεία μπορεί να βοηθήσει:

 • Στην δημιουργία χώρου για τα συνωστισμένα δόντια που θέλουν να εμφανιστούν.

 • Στην διευθέτηση των δοντιών και στην σωστή λειτουργία του στόματος, διευκολύνοντας παράλληλα και τη στοματική υγιεινή.

 • Στη σωστή μυϊκή λειτουργία η οποία αποθαρρύνει την πρόωρη καταστροφή των δοντιών από παραλειτουργείς και κακή μάσηση, που μπορεί να καταπονεί τα ούλα και να τραυματίζει τον ουρανίσκο του παιδιού.

 • Στην πρόληψη της ανομοιόμορφης φθοράς των δοντιών.

 • Στην αποφυγή πρόωρων τραυματισμών των μπροστινών δοντιών (π.χ. από πεσίματα με ποδήλατο, χτυπήματα από μπάλα και ποικίλους άλλους τραυματισμούς).

iStock-1398477807.jpg
iStock-1407636291.jpg

Η επιτυχία και αποδοχή της θεραπείας.

Τι θα συμβεί αν το παιδί μου δεν φοράει αρκετές ώρες την ημέρα τα μηχανήματά του;

Σχεδόν το 90% των ορθοδοντικών παραδέχεται ότι η πλειονότητα των μικρών ασθενών ακολουθεί τις οδηγίες για σωστή τήρηση των κανόνων θεραπείας, δηλαδή την συνεργασία που δεν είναι τίποτα άλλο από το να έχουν τον μηχανισμό στο στόμα τους.

 

Επιπλέον, οι μηχανισμοί Invisalign® διαθέτουν επάνω τους ενδείξεις, έτσι ώστε και ο ασθενής και ο ορθοδοντικός να γνωρίζουν πότε έχουν φορεθεί και πότε όχι!

Η τεχνολογία πίσω από τα τέλεια χαμόγελα!

 • Οι διάφανοι ευθυγραμμιστές του παιδιού σας είναι 100% εξατομικευμένοι, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της ορθοδοντικής.

 • Το 3D σκανάρισμα του στόματος είναι μια ακριβής διαδικασία σε σχέση με παλαιότερες μεθόδους, με αποτέλεσμα την τέλεια εφαρμογή των μηχανημάτων μας.

 • Με τη βοήθεια του scanner ο ορθοδοντικός μπορεί να δείξει στον ασθενή την εξέλιξη όλης της θεραπείας και στα επόμενα ραντεβού να εξασφαλιστεί η τέλεια έκβαση.

 • Με το ClinCheck, δηλαδή την κλινική επισκόπηση του θεραπευτικού σχεδίου, μπορούμε να δούμε μία σειρά μετακινήσεων που είναι σχεδιασμένα κατά την διάρκεια της θεραπείας. Εσείς και το παιδί σας, έχετε τη δυνατότητα να δείτε το αποτέλεσμα της θεραπείας Invisalign® first πριν την έναρξή της!

 • Οι διάφανοι ευθυγραμμιστές Invisalign®, είναι κατασκευασμένοι από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό που ονομάζεται SmartTrack, το οποίο είναι μοναδικό και χρησιμοποιείται ειδικά για την θεραπεία Invisalign®. Οι ιδιότητες του υλικού, προσφέρουν μια ελαστικότητα στους μηχανισμούς, ειδικά σχεδιασμένη ώστε η δύναμη που απελευθερώνει ο μηχανισμός να είναι ήπια και συνεχόμενη. Το SmartTrack είναι πιστοποιημένο ιατρικό υλικό, χωρίς τοξικότητα και αντενδείξεις για τον ανθρώπινο οργανισμό.

iStock-1164496177.jpg
iStock-1256716140.jpg

Γιατί να έρθετε στο PNortho για το παιδί σας;

 • Το ιατρείο μας είναι πιστοποιημένο ορθοδοντικό ιατρείο, ύστερα από γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, αριθμ. 1093/15-11-2000.

 • Το σχέδιο θεραπείας διαμορφώνεται ψηφιακά: ψηφιακό σκανάρισμα των δοντιών του στόματος, ClinCheck, κατασκευή μηχανισμών.

 • Το ιατρείο μας είναι πλήρως ψηφιοποιημένο. Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά μπορούμε να έχουμε ένα ακριβές σχέδιο θεραπείας καθώς και το χρονικό ορίζοντα που θα διαρκέσει.

 • Οι ακτινογραφίες, οι φωτογραφίες των ασθενών και η αποτύπωση των δοντιών του μικρού ασθενούς (σκανάρισμα) είναι διαδικασίες πλήρως ψηφιοποιημένες, και όλα αυτά πραγματοποιούνται σε μία μόνο επίσκεψη που διαρκεί περίπου μία ώρα.

 • Το ιατρείο μας, προσφέρει ένα φιλικό σύστημα δόσεων και εκπτώσεων.

 

Εάν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε Invisalign θεραπεία, το PNortho είναι η καλύτερη επιλογή!

Address

Μενάνδρου 1 , Κηφισιά 145 61

Αττική

Phone

(+30) 210 80 34 414

(+30) 697 981 0604

Email

Connect

 • Instagram
 • Facebook
 • Youtube

Opening Hours

Monday - Friday

10:00 – 20:00

Saturday

10:00 – 12:00

bottom of page